sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Neprevodilačke usluge

Šta još možemo da učinimo za vas?

Svesni smo da savremen način poslovanja i tempo života nameću zahteve koji ponekad zahtevaju komplikovanu koordinaciju i angažovanje velikog broja ljudi iz različitih branši. Imajući to u vidu, u našu ponudu smo uvrstili i neke sadržaje koji će vam pomoći da na jednom mestu dobijete veći broj usluga i na taj način lakše i brže ostvarite svoje zamisli.

Organizacija poslovnih događaja

Tokom dugogodišnje saradnje sa brojnim kompanijama i preduzećima, uvideli smo da postoji potreba za posrednicima u organizovanju kompleksnih događaja i skupova. U želji da vam omogućimo što jednostavniju komunikaciju sa vašim partnerima, pored prevodilačkih uveli smo i usluge organizovanja poslovnih događaja (sastanaka, konferencija, pregovora, seminara, obuka...). Mi vam možemo pomoći u pronalaženju adekvatnog prostora i obezbeđivanju logističke podrške za skupove različitih veličina i kapaciteta.

Korišćenjem ove naše usluge postižete:

  • uštedu vremena
  • uštedu novca ukoliko se opredelite za veći broj naših usluga – dajemo POPUST  na uslugu organizacije događaja uz angažovanje naših prevodilaca
  • naši dugogodišnji partneri u organizaciji poslovnih događaja daju vam POPUST  na korišćenje njihovih usluga ukoliko ih angažujete preko nas

Za sve informacije, pitanja i predloge, pozovite nas na naše brojeve telefona, pišite nam ili nas posetite u našim prostorijama.

Iznajmljivanje opreme

Kao prevodilačka agencija sa širokom ponudom usluga imamo na raspolaganju najkvalitetniju opremu i softver za prevođenje. Ukoliko imate potrebu za tehničkom opremom, ali imate svoje prevodioce, mi ćemo vam iznajmiti opremu i na taj način vam omogućiti najviši kvalitet rada.

Kada su u pitanju prevođenje audio i video zapisa, snimanje glasa (voiceover), audio i video produkcija, titlovanje i slično, mi vam možemo obezbediti opremu i studio, ali i stručno osoblje koje će odgovoriti na vase zahteve i potrebe.

Ukoliko angažujete naše prevodioce, dobijate POPUST na iznajmljivanje opreme.

Pozovite, pišite ili nas posetite, iznesite nam svoj predlog i svoje potrebe, i potrudićemo se da u dogovoru sa vama dođemo do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja.

Kursevi jezika u firmama za zaposlene

Ukoliko je za vaše poslovanje potrebno da vaši zaposleni vladaju ruskim ili engleskim jezikom, mi vam možemo obezbediti predavača koji će dolaziti u vaše prostorije. Nastavu prilagođavamo nivou znanja polaznika i vašim konkretnim potrebama i ciljevima.

Turistički vodič

Uzimajući u obzir sve intenzivniju kulturnu razmenu i sve veći broj stranih gostiju u našoj zemlji , odlučili smo da u našu ponudu uvrstimo i usluge turističkog vodiča za ruski, engleski i turski jezik. Naši licencirani  vodiči u dogovoru sa naručiocem formiraju program i satnicu obilaska i prilagođavaju sadržaj konkretnim zahtevima i željama.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP