судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Писмено превођење за холандски језик

Преводилачка агенција Мултипреводи нуди Вам услуге превођења са холандског и на холандски језик, са овером судског преводиоца/тумача или без ње. Са овером се најчешће преводе лични документи различитог типа. То могу бити пасоши и личне карте, возачке дозволе, документи о завршеном школовању, понекад се траже овере и за лиценце, медицинске извештаје и сличну документацију.

Нудимо Вам квалитетан превод са холандског и на холандски језик за стручне текстове из различитих области. Преводиоци нашег тима веома квалитетно ће за Вас превести техничку документацију, било да су то упутства за употребу или оправку, техничке спецификације, софтверска документација, техничка упутства и пројектни задаци из области грађевине, архитектуре, машинства, електротехнике, електронике. Уколико су текстови обимни и ако Вам је потребан превод у што краћем временском року, ангажоваћемо тим преводилаца уз обавезну коректуру на крају, што ће обезбедити уједначавање терминологије и превод високог квалитета. Нашем тиму припадају преводиоци који се овим послом баве годинама и који су специјализовани за преводе одређених научно-техничких области. Зато смо у стању да Вам пружимо веома квалитетне преводе научних радова, чланака из научних часописа, патената и свих врста техничких текстова.

Уколико Вам је потребан квалитетан превод медицинске документације на холандски језик или обратно, можете нам се обратити са пуним поверењем. Чланови нашег тима ће квалитетно урадити лекарске извештаје, резултате медицинских испитивања и када се ради о одласку на лечење, као и у случају доласка са лечења у Холандији или са холандског говорног подручја. Исто тако ћете добити квалитетан превод научних радова, стручних текстова из области медицине, стоматологије, фармације, јер у нашем тиму налазе се стручњаци који су се низ година бавили превођењем текстова из ових области и који Вам могу обезбедити превод високог квалитета. 

Осим научних текстова, наш тим обезбеђује квалитетан превод разних пословних докумената, према Вашим захтевима и по Вашим потребама. Почев од ЦВ и пропратних и мотивационих писама, преко пословне коресподенције и уговора, статута или правилника, прописа и одредби, до маркетиншке документације (рекламни материјал, каталози) и, уопште, свих докумената који се односе на пословање у једној савременој фирми. Веома прецизно и стручно наши стручњаци преводе и финансијско-књиговодствену документацију (биланси стања и успеха, годишњи билански и завршни рачуни, књиговодствени извештаји и сл.), као и текстове из економије и банкарског пословања. За све области природних и друштвених наука, наш тим има стручњаке који владају терминологијом и одређеним знањима, јер се дуги низ година баве превођењем у одређеним областима.

Пошаљите нам текст, процена текста је бесплатна, а ми ћемо Вам послати необавезујућу понуду за превод на основу постојећих критеријума за одређивање цене.

Студентима дајемо посебан попуст. За већи број страна попуст може бити и до 30%.

Такође нудимо

Сазнај цену

Сазнај цену

Напомена:

Наведени калкулатор израчунава оријентациону цену Вашег превода. Ради прецизније понуде, контактирајте нашу канцеларију.

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP