судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за холандски језик

Сви писмени преводи за које Вам је потребна овера судског преводиоца/тумача (личне карте и пасоши, возачке дозволе, уверења о некажњавању, о склапању брака, овлашћења свих врста, као и слична типска документа и изводи из свих матичних књига, сведочанства о завршеном степену школовања) могу бити преведени веома брзо, у року од 1-2 дана. Уколико је потребан хитан превод, можете нам се обратитити телефоном, чак и после радног времена. Потрудићемо се да Вам увек изађемо у сусрет.

У случају склапања брака, када је један матерњи говорник холандског, наш преводилац ће доћи да усмено преводи током овог свечаног чина, а после тога ће брзо и квалитетно превести и оверити потребна документа. Исто тако ће бити и у случају овера код нотара, у случају куповине-продаје непокретности, као и на суду, у свим приликама, када је потребно  током свих судских поступака.

За оверени превод потребно је да нам пошаљете скенирани документ да бисмо одмах почели са превођењем, а приликом преузимања превода, потребно је да нам дате на увид и оригинални документ. Уколико нисте из Београда, ако из било ког другог разлога не можете да преузмете превод у нашој канцеларији, послаћемо га курирском службом – данас за данас или данас за сутра.

За износе преко 5 000,00 РСД слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД. Као преводилачка агенција не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у ПТТ Србије, али ћемо са своје стране учинити све да сам превод буде урађен у што краћем временском периоду максимално квалитетно.


  •  писмено превођење са холандски језика
  • писмено превођење на холандски језик
  • превођење са холандског језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на холандски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са холандског језика
  • усмено превођење на холандски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са холандског или на холандски језик, или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Пошаљите нам текст на бесплатну процену, и ми ћемо Вам дати необавезујућу понуду за израду превода на основу критеријума за одређивање цене.

Нудимо посебне попусте за студенте. За већи број страна нудимо попусте и до 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP