sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za albanski jezik

Ukoliko organizujete konferenciju, sastanak ili bilo koji događaj, gde Vam je potrebna usluga usmenog prevodioca za albanski jezik, pošaljite nam upit sa detaljnijim informacijama, a mi ćemo odabrati najboljeg prevodioca za potreban događaj  za albanski jezik.
Sarađujemo isključivo sa stručnim i iskusnim prevodiocima koji će biti na visini zadatka i Vama od pomoći u boljem razumevanju na sastancima, konferencijama i događajima iz najrazličitijih oblasti.

Takođe, u mogućnosti smo da Vam organizujemo celokupnu organizaciju događaja, zajedno sa iznajmljivanjem celokupne opreme za simultano prevođenje (kabine, mikrofoni, slušalice, pultovi). Time ćete uštedeti i svoje vreme i novac, jer prilikom angažovanja naših prevodilaca, dajemo popust na iznajmljivanje opreme.


Albanski jezik je zvanični jezik koji se govori na teritoriji Albanije. Albanski jezik govori oko 5 miliona ljudi, od toga oko 3 miliona u Albaniji, a ostatak na teritoriji drugih zemalja. Albanski jezik spada u grupu indoevropskih jezika, u dalekoj je vezi sa slovenskim i baltičkim jezicima. Albanski jezik ima dva dijalekta (dijalekat Gega, i dijalekat Toska). Albanski jezik je službeni jezik na teritoriji Albanije i na teritoriji Kosova i Metohije, a priznat je kao manjinski jezik u Republici Makedoniji, Italiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Rumuniji.

Albanski jezik je jedan od veoma traženih jezika u našoj prevodilačkoj agenciji Multiprevodi. Od 2010. godine u ponudi imamo prevodilačke usluge sa albanskog jezika i na albanski jezik. Često nam se obraćaju sa upitima prevoda sa overom sudskog prevodioca na albanski jezik. Kao i za ostale jezike, trudimo se da angažujemo uvek maternje govornike onog jezika na koji se prevodi tekst. Albanski jezik je među 10 najtraženijih jezika u  našoj prevodilačkoj agenciji i čini oko 4% ukupnog obima prevoda.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP