sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za bugarski jezik

Za sve vrste usmenog prevođenja možemo obezbediti stručne prevodioce za bugarski jezik. Ukoliko Vam je potreban prevodilac za simultano ili konsekutivno prevođenje, obratite nam se. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i kompletnu organizaciju događaja za simultano prevođenje, zajedno sa iznajmljivanjem opreme za simultano prevođenje.

Ako Vam je potreban prevod sa bugarskog na srpski jezik ili sa srpskog na bugarski jezik (sa overom sudskog tumača ili bez nje), slobodno nam se obratite. To možete uraditi preko naše mejl adrese office@multiprevodi.com ili telefonom +381 65 551 34 34. Takođe, možete nam poslati upit, a mi ćemo Vam uraditi besplatnu procenu i dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda. Za sva Vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju.


Bugarski jezik je zvanični jezik Republike Bugarske, a kao službeni jezik odnosno jezik nacionalnih manjina priznat je u još nekim evropskim državama (Grčkoj, Rumuniji, Srbiji). Po podacima iz 2014. godine procenjuje se da bugarski govori do 9 miliona ljudi, od kojih najveći broj u Bugarskoj, ali ima i velikh dijaspora u Ukrajini, Turskoj i Grčkoj. Budući da je Bugarska od 2007. godine članica Evropske unije, bugarski jezik smatra se službenim i radnim jezikom Evropske unije.

Bugarski jezik spada u južnoslovenske jezike zajedno sa srpskim, tako da su ova dva jezika međusobno bliska. Ipak najsličniji bugarskom je makedonski jezik, a Bugari zbog istorijskih prilika smataju makedonski jezik varijantom bugarskog jezika.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP