sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za nemački jezik

Saradnja naših firmi i privatnih preduzetnika sa kolegama sa nemačke govorne teritorije je velika, a pokazuje tendenciju rasta. Osim toga, česte su posete privrednika sa ovog govornog područja, kao i konsultacije, prezentacije i konferencije iz različitih razloga. Ako organizujete poslovni sastanak, konferenciju, prezentaciju, a potreban Vam je prevodilac za nemački jezik, rado će Vam pomoći naša agencija Multiprevodi sa svojim iskusnim i pouzdanim stručnjacima. Naš tim ima pouzdane prevodioce koji će profesionalno i sigurno pomoći da taj Vaš poslovni događaj prođe kako treba. Potrebno je da nas obavestite o temi sastanka kako bi naš prevodilac mogao da se pripremi i svoj zadatak obavi visoko profesionalno. On će Vam sigurno pomoći da sporazumevanje tokom Vašeg sastanka bude na najvišem nivou i da ostavite na poslovne partnere najbolji utisak, a da pri tome sve što ste planirali završite uz obostrano zadovoljstvo.

Uz to, naša agencija će Vam pomoći i sa rešavanjem tehničkih problema, jer iznajmljivanjem opreme za simultano prevođenje od nas (što podrazumeva kabinu, mikrofone, slušalice, pultove) štedite svoje dragoceno vreme. Nećete se baviti problemima organizacije, a uštedećete i novac – angažovanjem našeg prevodioca, dobijate i specijalni popust na opremu.


Nemački jezik  jedan je od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije.
Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske.

U Luksemburgu,  kao i u francuskim oblastima Alzas i Lorena, starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim  nemačkim.
Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama.

Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani) i u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul,  Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina, ali većina njihovih potomaka ne govori nemački.
Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.

Potreba za prevođenjem na nemački i sa nemačkog jezika je veoma velika, pa je u našoj agenciji Multiprevodi nemački jezik jedan od najzastupljenijih. U kratkom vremenskom periodu možemo Vam obezbediti visoko kvalitetne prevode sa nemačkog jezika i obrnuto, na nemački, uz maksimalno angažovanje naših profesionalnih prevodilaca. Obezbeđujemo pismene prevode sa overom sudskog prevodioca i bez overe, kao i visoko kvalitetno i profesionalno usmeno prevođenje, simultano i konsekutivno. Pri tome garantujemo apsolutnu poverljivost za sve podatke koji se nalaze u tekstovima koje ste nam dali na prevođenje.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP