sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za poljski jezik

Agencija Multiprevodi može obezbediti i prevod sa poljskog na srpski jezik ili sa srpskog na poljski jezik sa overom sudskog prevodioca. Ovakav tip prevoda (overeni prevod na poljski ili obrnuto) potreban Vam je ukoliko nosite dokumenta u ambasadu, tražite radnu vizu ili boravak u toj zemlji, konkurišete za posao i slično. Najčešće su traženi overeni prevodi ličnih dokumenata i određene poslovne dokumentacije. Ukoliko poljski državljanin stupa u brak u Srbiji ili otvara preduzeće, neophodno je prisustvo sudskog tumača kojeg Vam naša agencija može obezbediti. Važno je da nam napomenete da Vam je potreban prevod sa pečatom sudskog prevodioca. Tada se prevod dokumenta povezuje sa originalom ili kopijom originala u dva primerka. Ako je prevod hitan, postoji mogućnost da nam pošaljete skenirani dokument kako bismo što pre počeli sa prevođenjem, a kasnije prilikom preuzimanja pevoda da nam pokažete original na uvid. Overeni prevod dokumenta možete preuzeti u našim prostorijama, a u slučaju da ste srpečeni ili da niste u Beogradu, dokumenta Vam možemo poslati kurirskom službom – danas za danas ili danas za sutra. Cena usluge kurirske službe je 180 dinara (danas za sutra) i 250 dinara (danas za danas). Za iznos preko 5000 dinara slanje kurirskom službom je besplatno. Naša prevodilačka agencija ne može garantovati vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke kurirskoj službi.


  • pismeno prevođenje sa poljskog jezika
  • pismeno prevođenje na poljskog jezik
  • prevođenje sa poljskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na poljski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa poljskog jezika
  • usmeno prevođenje na poljski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa poljskog ili na poljski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP