sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za švedski jezik

Pismeni prevodi sa overom sudskog tumača/prevodioca se odnose na dokumenta za fizička lica, kao što su pasoši, lične karte, vozačke dozvole, razna ovlašćenja i punomoćja, potvrde o nekažnjavanju, izvodi iz svih matičnih knjiga, testamenti i sl, a za pravna lica su to uglavnom izvodi i rešenja o registraciji, izvodi iz Agencije za privredne registre, tenderska dokumentacija i sl. Sudski tumač za švedski jezik biće prisutan na venčanju na kome je strano lice švedskog govornog područja, osim overe pismenih dokumenata, usmeno će prevoditi tokom celog čina venčanja. Takođe će biti prisutan, u istoj funkciji i kod notara, radi overa dokumenata, u opštini ili sudu, radi overa ili prevođenja tokom sudskih postupaka.

Da bismo što pre preveli i overili Vaše dokumente, pošaljite ih skenirane, elektronski. Prilikom uručivanja prevoda u našoj kancelariji, donećete nam, radi poređenja, originalni dokument na uvid. Ukoliko ne možete da uzmete preveden i overen dokument u našoj kancelariji jer ste sprečeni i niste u Beogradu, poslaćemo Vam ga ekspresnom poštom danas za danas ili danas za sutra. Za iznose preko 5 000,00 RSD slanje kurirskom službom je besplatno; ukoliko je reč o manjem prevodu, slanje danas za danas je po ceni od 250 RSD, a danas za sutra – 180 RSD. Kao prevodilačka agencija, ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u PTT Srbije, ali ćemo sa svoje strane učiniti sve da sam prevod bude urađen u što kraćem vremenskom periodu, maksimalno kvalitetno.


  • pismeno prevođenje sa švedskog jezika
  • pismeno prevođenje na švedski jezik
  • prevođenje sa švedskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na švedski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa švedskog jezika
  • usmeno prevođenje na švedski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa švedskog ili na švedski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP