sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Konsekutivno prevođenje

Konsekutivno prevođenje

Konsekutivno prevođenje je prigodno kada su u pitanju manji skupovi, razgovori, intervjui… Prevodilac se nalazi blizu govornika i prevodi njegove reči nakon što on izgovori određenu misaonu celinu. Govornik pravi pauze u govoru tokom kojih prevodilac izgovara prevod prethodno izgovorenih reči. Ova vrsta prevođenja često zahteva vođenje beležaka – prevodilac je dužan da prenese sve najvažnije elemente izgovorenog sadržaja. Konsekutivno prevođenje ne zahteva opremu, ali zahteva izuzetno pamćenje i koncentraciju prevodioca. Poznavanje teme o kojoj se govori i perfektno poznavanje oba jezika na kojima se komunikacija obavlja se podrazumeva.

U našem timu imamo iskusne profesionalne prevodioce koji će obezbediti da vaša komunikacija sa stranim sagovornicima teče neometano. U prilici smo da vam ponudimo usluge profesionalnog konsekutivnog prevođenja sa i na ... svetskih jezika.

Vaš zadatak je da nas na vreme obavestite o vašoj potrebi za konsekutivnim prevodiocem, makar 3 dana pre planiranog događaja, i da nam dostavite materijale i upoznate nas sa temama o kojima će biti reči kako bi se naš prevodilac što bolje pripremio i što bolje obavio svoj zadatak.

Dobra saradnja između vas i nas dovodi do najboljeg rezultata, a to je naš zajednički cilj!

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP