судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Писмено превођење за шведски језик

Писмено превођење са шведског језика на српски и са српског на шведски наша агенција може Вам обезбедити брзо и квалитетно. Писмено превођење са овером судског преводиоца/тумача је најчешће тражено за превод докумената, потврда, овлашћења, уговора о куповини-продаји непокретности, превод сведочанстава о завршеном образовању одређеног степена, за превод лиценци, патената и слично  Потребно је да нам пошаљете свој скенирани документ како бисмо одмах почели са превођењем. По Вашој жељи и према захтеву установе за коју се превод ради, штампамо скенирани оргинал и превод, судски тумач га оверава печатом и потписом, увезује и предаје Вама.

Нудимо Вам квалитетан превод из разних области технике, науке, права, економије, финансија или банкарског пословања. Наши преводиоци за шведски језик превешће Вам потребну пословну документацију, почев од ЦВ, пропратних и мотивационих писама, уколико тражите посао или место за стручно усавршавање на шведском говорном подручју. Нудимо Вам квалитетан превод документације из области банкарског пословања, финансија (билансе стања и успеха, извештаје о финасијском пословању), уговоре, пословнике и статуте, маркетиншки материјал, као што су каталози и разни информативни и рекламни материјали, а наши стручњаци ће за Вас са шведског и на шведски превести све врсте правних докумената.

Веома смо искусни у превођењу разних врста техничких текстова, било да је реч о техничким задацима, описима уређаја, упутствима за одржавање и руковање, упутима за оправку, као и са превођењем техничких спецификација, презентација и друге документације из области грађевине, архитектуре, машинства и електротехнике, електронике и ИТ. Стручњаци нашег тима ће квалитетно превести за Вас чланке из научних часописа, стручне радове, лиценце и патенте, како са шведског, тако и на шведски језик.

Наша агенција ће Вам обезбедити, на ваш захтев и према вашим потребама, квалитетан превод медицинске документације, са овером судског тумача, или без ње. То могу бити резултати испитивања у склопу припрема за одлазак на операцију или лечење у Шведску, а исто тако, превод лекарских извештаја са шведског, после лечења, ради давања на увид нашим стручњацима. Наши преводиоци ће Вам веома квалитетно превести научне чланке из области медицине, стоматологије, фармације, а све то захваљујући дугогодишњем превођењу текстова из ове области.

Потребно је да нам пошаљете свој текст путем електронске поште или приложене форме, а ми ћемо бесплатно урадити процену и рећи Вам цену у складу са нашим правилником и ценовником.

Посебно смо обезбедили попуст за студенте. У зависности од броја страна, он може достићи и 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP