судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за шведски језик

Писмени преводи са овером судског тумача/преводиоца се односе на документа за физичка лица, као што су пасоши, личне карте, возачке дозволе, разна овлашћења и пуномоћја, потврде о некажњавању, изводи из свих матичних књига, тестаменти и сл, а за правна лица су то углавном изводи и решења о регистрацији, изводи из Агенције за привредне регистре, тендерска документација и сл. Судски тумач за шведски језик биће присутан на венчању на коме је страно лице шведског говорног подручја, осим овере писмених докумената, усмено ће преводити током целог чина венчања. Такође ће бити присутан, у истој функцији и код нотара, ради овера докумената, у општини или суду, ради овера или превођења током судских поступака.

Да бисмо што пре превели и оверили Ваше документе, пошаљите их скениране, електронски. Приликом уручивања превода у нашој канцеларији, донећете нам, ради поређења, оригинални документ на увид. Уколико не можете да узмете преведен и оверен документ у нашој канцеларији јер сте спречени и нисте у Београду, послаћемо Вам га експресном поштом данас за данас или данас за сутра. За износе преко 5 000,00 РСД слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД. Као преводилачка агенција, не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у ПТТ Србије, али ћемо са своје стране учинити све да сам превод буде урађен у што краћем временском периоду, максимално квалитетно.


  • писмено превођење са шведског језика
  • писмено превођење на шведски језик
  • превођење са шведског језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на шведски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са шведског језика
  • усмено превођење на шведски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са шведског или на шведски језик, или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Пошаљите нам текст на бесплатну процену, и ми ћемо Вам дати необавезујућу понуду за израду превода на основу критеријума за одређивање цене.

Нудимо посебне попусте за студенте. За већи број страна нудимо попусте и до 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP