судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за бугарски језик

Још једна важна ствар која издваја нашу агенцију је да Вам ми можемо понудити превод са бугарског на српски језик или са српског на бугарски језик са овером судског тумача. Овакав тип превода (оверени превод на бугарски или обрнуто) потребан Вам је уколико носите документа у амбасаду, уписујете факултет у Бугарској, тражите радну визу или боравак у тој земљи. Сходно томе наша агенција може Вам понудити оверени превод личних докумената (пасоша, личне карте, извода из матичне књиге рођених, средњошколске или факултетске дипломе, преписа оцена, сертификата и слично), разних потврда и овлашћења. Уколико бугарски држављанин ступа у брак у Србији или отвара предузеће, неопходно је присуство судског тумача којег Вам наша агенција може обезбедити.

Уколико Вам је потребан превод са овером судског преводиоца, потребно је да нам пошаљете скенирани документ, како бисмо могли одмах да започнемо са превођењем, а приликом преузимања ПРЕВОДА доставити оригинал на увид. Уколико нисте у Београду или нисте у могућности да  преузмете превод у нашој канцеларији, превод Вам можемо послати курирском службом данас за данас или данас за сутра.

За износе преко 5.000 динара слање курирском службом је бесплатно, а уколико је поруџбина мања, цена испоруке данас за сутра је 180 динара, а цена доставе данас за данас 250 динара. Ми као преводилачка агенција не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у Пошту Србије.


  • писмено превођење са бугарског  језика
  • писмено превођење на бугарски језик
  • превођење са бугарског језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на бугарски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са бугарског језика
  • усмено превођење на бугарски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са бугарског или на бугарски језик, или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Пошаљите нам текст на бесплатну процену, и ми ћемо Вам дати необавезујућу понуду за израду превода на основу критеријума за одређивање цене.

Нудимо посебне попусте за студенте. За већи број страна нудимо попусте и до 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP