судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за арапски језик

Када је у питању превод на арапски језик и са арапског језика са овером судског тумача, најчешће преводимо дипломе, додатак дипломи, изводе из матичних књига, као и ревизорске извештаје, билансе стања/успеха, уговоре, решења, изводе и тужбе,  такође и преводе техничке документације.

Уколико се склапа брак, где је неко од супружника или кумова матерњи говорник арапског  језика, позовите нас и наш судски преводилац ће бити уз Вас на једном од најлепших животних догађаја.
Приликом оснивања фирме, где је један од оснивача или сувласника фирме матерњи говорник арапског језика, биће Вам потребан судски преводилац за арапски језик код нотара или у државној установи. Судски преводилац  својим  печатом и потписом гарантује да је цео садржај у потпуности преведен.

Уколико Вам је потребан превод са овером судског преводиоца, потребно је да нам пошаљете скенирани документ, како бисмо могли одмах да започнемо са превођењем, а приликом преузимања ПРЕВОДА да доставите оригинал на увид. Уколико нисте у Београду или нисте у могућности да  преузмете превод у нашој канцеларији, превод Вам можемо послати курирском службом данас за данас или данас за сутра.

За износе преко 5.000 динара, слање курирском службом је бесплатно, уколико је поруџбина мања, цена доставе данас за сутра је 180 динара, а цена доставе данас за данас 250 динара. Ми као преводилачка агенција не можемо гарантовати време испоруке од тренутка предаје пошиљке у Пошту Србије.


  • писмено превођење са арапског језика
  • писмено превођење на арапски језик
  • превођење са арапског језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на арапски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са арапског језика
  • усмено превођење на арапски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са арапског или на арапски језик или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Пошаљите нам текст на бесплатну процену и ми ћемо Вам дати необавезујућу понуду за израду превода на основу критеријума за одређивање цене.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP