судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за грчки језик

Оверени превод судског преводиоца/тумача за грчки језик ради се за физичка и правна лица. Физичка лица углавном траже превод докумената као што су пасоши, личне карте, возачке дозволе, разна овлашћења и пуномоћја, потврде о некажњавању, извод из свих матичних књига, тестаменти и сл, а правна лица изводе и решења о регистрацији фирме, изводи из Агенције за привредне регистре, тендерска документација, разни уговори, пословна преписка и све што чини пословање једне савремене фирме.

Посао судског тумача подразумева и излазак на терен – приликом венчања, одласка код нотара ради овере разних уговора о куповини-продаји непокретне и покретне имовине, давања овлашћења и пуномоћја, у општини или суду. Осим усменог превођења, наш судски преводилац/тумач ће и писмено превести и сва документа која су потребна,  а свечани догађај венчања, када је један од младенаца матерњи говорник грчког језика, преводиће у потпуности.

Да бисмо што пре превели и оверили ваше документе са грчког или на грчки језик, пошаљите их скениране, електронски. Приликом уручивања превода у нашој канцеларији, донећете нам, ради поређења, оригинални документ на увид. Уколико не можете да узмете преведен и оверен документ у нашој канцеларији јер сте спречени или нисте у Београду, послаћемо вам га експресном поштом данас за данас или данас за сутра. За износе преко 5 000,00 РСД, слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД. Као преводилачка агенција, не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у ПТТ Србије, али ћемо са своје стране учинити све да сам превод буде урађен у што краћем временском периоду, максимално квалитетно.


Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP