судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за руски језик

У нашој агенцији постоје велике  потребе за превођењем са овером судског преводиоца/тумача за руски језик. С обзиром на велики прилив пословних људи из Русије на територији Србије, на приличан број фирми који држављани Руске Федерације овде отварају, као и на велики број наших људи који су се школовали тамо и одлазе на специјализације, школовање, па и на лечење, велики је број разнородних текстова који преводе наши судски преводиоци/тумачи за руски језик. Није мали број ни оних који склапају бракове са руским држављанима.

 Преводи за физичка лица углавном чине лична документа, која се могу веома брзи превести, током дана или за сутра. Пошаљите нам документе скениране електронском поштом, путем упита или донесите у канцеларију. Када будете дошли по превод, понесите оригинал, ради контроле. Добићете увезан превод са одштампаним скенираним документом, оверен печатом и потписом судског преводиоца/тумача, којим се гарантује да превод одговара оригиналу и да ни један податак или чињеница нису промењени.

Превешћемо вам пасош, диплому, сведочанство, лиценце и сертификате, ваше лекарске извештаје са лечења на руском говорном подручју, или са српског на руски, ако намеравате да се лечите у Руској Федерацији или некој од држава са руског говорног подручја. Брзо и квалитетно ћемо вам пружити преводилачке услуге, са овером докумената.

Ако сте спречени да дођете, ако нисте у Београду или из било ког разлога нисте у стању да преузмете документ, послаћемо вам га експрес поштом, данас за данас или данас за сутра. За износе преко 5 000,00 РСД, слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД.

Правним лицима обично је потребан превод извода из АПР или других административних институција, превод оснивачких докумената, правилника и статута, финансијске документације, попут извода стања, биланса стања, књиговодствених извештаја и сл. Често је потребан и превод тендерске документације. Сви ови документи се оверавају на начин који је прописала установа за коју се преводи, уз максимално очувану форму коју има оригинал.

Судски преводилац/тумач за руски језик по потреби излази на терен. То је најчешће превод код нотара, приликом овере уговора о куповини-продаји непокретне имовине, приликом трансакција клијената матерњих говорника руског, веома често на венчањима, када је један од младенаца са руским матерњим језиком. Судски тумач ће урадити и писмени превод докумената, у вези са датим послом и оверити га, затим ће усмено преводити цео ток церемоније венчања. Исто тако, биће са вама на суду, преводиће судски процес, приликом овера докумената у општини, суду и где год буде потребно да вам помогне у обављању ваших административних послова.

 Наши судски тумачи за руски језик омогућиће вам квалитетан превод докумената, као и споразумевање на свим местима где ће вам та врста помоћи бити потребна. Обратите нам се и ми ћемо вам уз ангажовање члана наше преводилачке екипе омогућити адекватне услуге, када год вам то буде потребно.


Наши преводиоци за руски језик су се много пута доказали на оваквим манифестацијама, па ће и вама олакшати споразумевање и оставити добар утисак на ваше пословне партнере.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP