судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за мађарски језик

У складу са вашим потребама, обезбедићемо вам превод докумената са овером судског преводиоца/тумача, било да су то пасоши, личне карте, возачке дозволе, све врсте овлашћења и пуномоћја, изводи из свих матичних књига, разни административни и судски документи, са мађарског и на мађарски језик.

Судски преводилац/тумач за мађарски језик излази и на терен и током превода венчања, или код нотара, приликом оверавања разних уговора пру куповини-продаји, давања пуномоћја и овлашћења, затим приликом обављања и оверавања разних послова у општини, катастру и слично. Он ће усменим преводом испратити цео чин венчања, уколико је један од младенаца матерњи говорник мађарског језика. Он ће припремити, превести и оверити сву документацију која вам је потребна пре доласка на венчање, код нотара, у општину, катастар или суд.

Потребно је да нам скениране документе пошаљете путем електронске поште, а када будете долазили по превод, понећете са собом оригинал, ради поређења. Ако нисте из Београда или не можете из неког разлога да лично преузмете документе, послаћемо вам експрес поштом -  данас за данас или данас за сутра. . За износе преко 5 000,00 РСД, слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД. Као преводилачка агенција, не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у ПТТ Србије, али ћемо са своје стране учинити све да сам превод буде урађен у што краћем временском периоду, максимално квалитетно.

Уколико се ради о краћим документима, превод можете добити у веома кратком року, за 1-2 дана. У случају да вам је превод хитно потребан, можете нам се путем телефона обратити и после радног времена и викендом. Сигурно ћемо се потрудити да вам што пре изађемо у сусрет.


Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP