судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за француски језик

Сви преводи за које је потребна овера судског тумача (личне карте и пасоши, возачке дозволе, уверења о некажњавању, о склапању брака, овлашћења свих врста, као и слична типска документа) могу бити преведени веома брзо, у року од 1 до 2 дана. На ваш захтев превод се увезује са копијом оригинала, у зависности од захтева установе за коју се преводи. Наши координатори и преводиоци изаћи ће у сусрет у вези са било којом врстом докумената.

Захваљујући доброј координацији и међусобној сарадњи тима преводиоца, у веома кратком року можемо да преведемо велики број страна. Пре испоруке, преводе, које је радио тим од више преводилаца, обавезно лекторишемо како би терминологија била уједначена и како би био обезбеђен висок квалитет превода.

У случају склапања брака, када је један од супружника матерњи говорник француског, наш судски преводилац ће бити присутан на овом значајном догађају. Исто тако ће присуствовати састанцима код нотара ради потребних овера, потписивања уговора, ради усменог превођења и оверавања докумената после потписивања, као и у судским поступцима у случају потребе. Печатом и потписом судски преводилац потврђује да је превод у потпуности веран оригиналу.

За оверени превод, потребно је да нам пошаљете скенирани документ, да бисмо одмах почели са превођењем, а приликом преузимања превода, да нам доставите оригинал на увид. Уколико нисте из Београда или из другог разлога не можете да преузмете превод у нашој канцеларији, послаћемо га курирском службом – данас за данас или данас за сутра.
За износе преко 5 000,00 РСД слање курирском службом је бесплатно; уколико је реч о мањем преводу, слање данас за данас је по цени од 250 РСД, а данас за сутра – 180 РСД. Као преводилачка агенција, не можемо да гарантујемо време испоруке од тренутка предаје пошиљке у ПТТ Србије.


  • писмено превођење са француског језика
  • писмено превођење на француски језик
  • превођење са француски језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на француски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са француског језика
  • усмено превођење на француски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са француског или на француски језик, или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Процена текста је бесплатна, ми ћемо Вам послати необавезујућу понуду за превод на основу постојећих критеријума за одређивање цене.

Студентима дајемо посебан попуст. За већи број страна, попуст може бити и до 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP