судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за пољски језик

Агенција Мултипреводи може обезбедити и превод са пољског на српски језик или са српског на пољски језик са овером судског преводиоца. Овакав тип превода (оверени превод на пољски или обрнуто) потребан Вам је уколико носите документа у амбасаду, тражите радну визу или боравак у тој земљи, конкуришете за посао и слично. Најчешће су тражени оверени преводи личних докумената и одређене пословне документације. Уколико пољски држављанин ступа у брак у Србији или отвара предузеће, неопходно је присуство судског тумача којег Вам наша агенција може обезбедити. Важно је да нам напоменете да Вам је потребан превод са печатом судског преводиоца. Тада се превод документа повезује са оригиналом или копијом оригинала у два примерка. Ако је превод хитан, постоји могућност да нам пошаљете скенирани документ како бисмо што пре почели са превођењем, а касније приликом преузимања певода да нам покажете оригинал на увид. Оверени превод документа можете преузети у нашим просторијама, а у случају да сте српечени или да нисте у Београду, документа Вам можемо послати курирском службом – данас за данас или данас за сутра. Цена услуге курирске службе је 180 динара (данас за сутра) и 250 динара (данас за данас). За износ преко 5000 динара слање курирском службом је бесплатно. Наша преводилачка агенција не може гарантовати време испоруке од тренутка предаје пошиљке курирској служби.


  • писмено превођење са пољског језика
  • писмено превођење на пољског језик
  • превођење са пољског језика са овером судског преводиоца/тумача
  • превођење на пољски језик са овером судског преводиоца/тумача
  • усмено превођење са пољског језика
  • усмено превођење на пољски језик

Уколико имате потребу за писменим или усменим превођењем са пољског или на пољски језик, или пак за превођењем са овером судског тумача, обратите нам се.

Пошаљите нам текст на бесплатну процену, и ми ћемо Вам дати необавезујућу понуду за израду превода на основу критеријума за одређивање цене.

Нудимо посебне попусте за студенте. За већи број страна нудимо попусте и до 30%.

Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP