судски тумач за енглески језик

Преко

300

сталних

клијента

преводилац за руски

Одмах

на располагању

224

професионалних

преводиоца

судски тумач за енглески

Приступачне

цене већ од

600

динара

судски тумач за енглески језик

Код нас

су Ваши

преводи

сигурни

судски тумач за енглески београд

Преводимо

за вас већ

10

година

Позовите нас:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Судски тумач за кинески језик

Наша агенција Мултипреводи може вам пружити услуге превођења са овером судског тумача за кинески језик. Ове услуге се пружају у смислу превођења и овере докумената, као и изласком судског преводиоца на терен – на венчања, на којима је један од младенаца кинески држављанин, одласком код нотара, на суд, у општину, где год је потребо да се преводи да бисте могли да обавите своје административне послове.

Преводи докумената са овером се обично раде за физичка и правна лица. За физичка су то овере разних личних докумената као што су пасош, возачка дозвола, или сведочанства о завршеном школовању и дипломе, разне лиценце, затим изводи из свих матичних књига, овлашћења, пуномоћја, потврде о неосуђивању, тестаменти и слично. Потребно је да нам пошаљете скенирани документ путем електронске поште или упита, а ми ћемо одмах почети са радом. Преведени документ максимално чува форму оригинала. Он се штампа и повезује са скенираном копијом, коју сте нам послали, а ви, приликом преузимања, доносите оригинални документ ради контроле. Потписом и печатом судски преводилац гарантује да је превод веран оригиналу и да није један податак и чињеница из оригинала није измењена.

За правна лица то су преводи разних пословних докумената, од пословне коресподенције, до превода правилника, статута, извода из АПР, разних финансијских, банкарских, књиговодствених докумената, са којима се свакодневно среће свака фирма. По потреби, на ваш захтев, све ове документе после превода оверава судски преводилац и за њихову тачност и верност оригиналу гарантује својим потписом и печатом.

Излазак на терен при венчању подразумева превођење целог чина венчања, комуникацију матичара и младенаца, као и писмено превођење докумената са овером, током припреме за венчање, као и извода из матичне књиге венчаних, после самог догађаја. Излазак на терен код нотара такође подразумева превођење докумената, усмено и писмено, уз каснију оверу печатом и потписом судског преводиоца. У случају било каквог судског поступка, судски преводилац за кинески језик преводиће целокупну комуникацију у суду, као и документацију која је у вези са датим случајем.

Преводилац за кинески језик из нашег тима увек ће бити уз вас, у свим институцијама којима се обраћате, увек ће дати максимум свога знања и вештина да вам олакша сваки административни посао.


Такође нудимо

Други jезици

Уколико су Вам потребни преводи за било који страни језик у било ком смеру, ту смо за Вас.

Клијенти и сарадници

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP