sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za flamanski jezik

S obzirom na to da  je flamanski zvanični jezik oblasti Flandrije, severne Belgije, javlja se i potreba za prevođenjem sa flamanskog na srpski i obrnuto. Ako tome dodamo činjenicu da izvestan broj naših zemljaka živi i radi u ovoj oblasti, postoji realna potreba za prevođenjem dokumenata, sertifikata, raznih izveštaja. U kombinaciji prevodioca i sudskog tumača, naša agencija Multiprevodi može da Vam obezbedi i prevođenje sa flamanskog na neki drugi jezik, u skladu sa vašim potrebama. Budući da je zastupljenost ovog jezika mala u odnosu na druge jezike, potrebe za prevođenjem sa flamanskog i na flamanski su relativno male, imajući u vidu druge jezike za koje naša agencija Multiprevodi pruža usluge prevođenja.

Zahvaljujući stručnjacima za flamanski jezik, veoma brzo možemo obezbediti prevod ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karti, vozačkih i saobraćajnih dozvola, raznih pravnih dokumenata – ugovora, ovlašćenja, sertifikata i licenci, poslovnih dokumenata – pravilnika, odluka, poslovnika, odredbi, marketinškog materijala – kataloga, reklamnog materijala i dr, finansijske izveštaje, bankarska dokumenta i ekonomsko-knjigovodstvenu dokumentaciju.

Po potrebi klijenata naši prevodioci prevode i medicinsku dokumentaciju, izveštaje o lečenju, otpusne liste sa epikrizom, pripremnu dokumentaciju za eventualno lečenje klijenata na teritoriji gde je flamanski službeni jezik, kao i izveštaje o lečenju u institucijama na ovoj teritoriji. Možemo za Vas da obezbedimo i prevod stručne dokumentacije sa flamanskog i na flamanski jezik iz oblasti prirodnih i društvenih nauka, kao i iz svih oblasti tehnike. U saradnji sa drugim prevodiocima našeg tima, možemo Vam obezbediti prevod sa flamanskog na engleski, ruski, francuski, nemački, španski, italijanski ili bilo koji od preko trideset jezika za koje naša agencija nudi prevode.

Pošaljite nam tekst - procena teksta je besplatna, mi ćemo Vam poslati neobavezujuću ponudu za prevod na osnovu postojećih kriterijuma za određivanje cene.

Studentima dajemo poseban popust. Za veći broj strana, popust može biti i do 30%.

 

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP