sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za švedski jezik

Pismeno prevođenje sa švedskog jezika na srpski i sa srpskog na švedski naša agencija može Vam obezbediti brzo i kvalitetno. Pismeno prevođenje sa overom sudskog prevodioca/tumača je najčešće traženo za prevod dokumenata, potvrda, ovlašćenja, ugovora o kupovini-prodaji nepokretnosti, prevod svedočanstava o završenom obrazovanju određenog stepena, za prevod licenci, patenata i slično  Potrebno je da nam pošaljete svoj skenirani dokument kako bismo odmah počeli sa prevođenjem. Po Vašoj želji i prema zahtevu ustanove za koju se prevod radi, štampamo skenirani orginal i prevod, sudski tumač ga overava pečatom i potpisom, uvezuje i predaje Vama.

Nudimo Vam kvalitetan prevod iz raznih oblasti tehnike, nauke, prava, ekonomije, finansija ili bankarskog poslovanja. Naši prevodioci za švedski jezik prevešće Vam potrebnu poslovnu dokumentaciju, počev od CV, propratnih i motivacionih pisama, ukoliko tražite posao ili mesto za stručno usavršavanje na švedskom govornom području. Nudimo Vam kvalitetan prevod dokumentacije iz oblasti bankarskog poslovanja, finansija (bilanse stanja i uspeha, izveštaje o finasijskom poslovanju), ugovore, poslovnike i statute, marketinški materijal, kao što su katalozi i razni informativni i reklamni materijali, a naši stručnjaci će za Vas sa švedskog i na švedski prevesti sve vrste pravnih dokumenata.

Veoma smo iskusni u prevođenju raznih vrsta tehničkih tekstova, bilo da je reč o tehničkim zadacima, opisima uređaja, uputstvima za održavanje i rukovanje, uputima za opravku, kao i sa prevođenjem tehničkih specifikacija, prezentacija i druge dokumentacije iz oblasti građevine, arhitekture, mašinstva i elektrotehnike, elektronike i IT. Stručnjaci našeg tima će kvalitetno prevesti za Vas članke iz naučnih časopisa, stručne radove, licence i patente, kako sa švedskog, tako i na švedski jezik.

Naša agencija će Vam obezbediti, na vaš zahtev i prema vašim potrebama, kvalitetan prevod medicinske dokumentacije, sa overom sudskog tumača, ili bez nje. To mogu biti rezultati ispitivanja u sklopu priprema za odlazak na operaciju ili lečenje u Švedsku, a isto tako, prevod lekarskih izveštaja sa švedskog, posle lečenja, radi davanja na uvid našim stručnjacima. Naši prevodioci će Vam veoma kvalitetno prevesti naučne članke iz oblasti medicine, stomatologije, farmacije, a sve to zahvaljujući dugogodišnjem prevođenju tekstova iz ove oblasti.

Potrebno je da nam pošaljete svoj tekst putem elektronske pošte ili priložene forme, a mi ćemo besplatno uraditi procenu i reći Vam cenu u skladu sa našim pravilnikom i cenovnikom.

Posebno smo obezbedili popust za studente. U zavisnosti od broja strana, on može dostići i 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP