sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za mađarski jezik

Sa mađarskog i na mađarski jezik u našoj agenciji Multiprevodi  za vas ćemo, u skladu sa vašim potrebama, prevesti sve vrste tekstova. Našem timu pripadaju i prevodioci kojima je mađarski i maternji jezik, tako da će kvalitetno prevesti i dokumenta i stručne tekstove iz svih oblasti nauke, tehnike, prava, ekonomije, finansija i poslovanja, već prema vašim zahtevima. Po potrebi, overiće vaše prevode potpisom i pečatom sudskog prevodioca/tumača za mađarski jezik, u skladu sa zahtevima ustanove za koju morate da uradite prevod.

Sudski prevodilac/tumač prevodi dokumenta za fizička i pravna lica i ista overava. Za fizička lica su to uglavnom lična dokumenta, pasoši, izvodi iz matičnih knjiga, pravni dokumenti poput testamenta i slično, medicinski nalazi sa lečenja ili za lečenje na mađarskoj govornoj teritoriji, zatim ovlašćenja, punomoćja i slično.

Fizičkim licima prevodimo dokumentaciju za tendere, razne pravne dokumente i osnivačku dokumentaciju firme, bankarsku i finansijsku dokumentaciju (izvodi, bilanski stanja i uspeha, završni računi i sl.), u vezi sa poslovanjem firme, izvode iz APR, pravilnike, statute, i lično. Isto tako ćemo za vašu firmu uraditi prevod marketinsške dokumentacije, razne prezentacije, kataloge, brošure.

Možemo vam pružiti kvalitetne prevode iz raznih oblasti tehnike: arhitekture, građevine, elektrotehnikei elektronike, IT, mašinstva i tehnologije raznih vrsta proizvodnih procesa. Prevodioci našeg tima će vam brzo i kvalitetno uraditi prevode tekstova iz medicine, farmacije, veterine. Isto tako ćemo za vas prevesti upute za upotrebu, montažu i opravku različitih mašina i uređaja.

Odmah po slanju vašeg upita, procenićemo besplatno cenu prevoda, na osnovu postojećeg kriterijuma i cenovnika agencije. Procena nije obavezujuća.

Za studente smo pripremili poseban popust. On zavisi od broja strana, a za veće tekstove može biti i 30%

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP