sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za danski jezik

Ukoliko vam je potreban prevod sa danskog jezika na srpski i sa srpskog na danski, obratite nam se! Možemo vam brzo obezbediti prevod dokumenata, za fizička (lična dokumenta, svedočanstva, diplome, ovlašćenja, punomoćja, lekarski nalazi, i sl.) i pravna lica (izvodi iz APR, osnivačka dokumenta, tenderska dokumentacija i sl.), sa overom i bez overe sudskog prevodioca/tumača za danski jezik. S obzirom da izvestan broj naših državljana radi i živi u Danskoj, ovakvi prevodi se s vremena na vreme traže u našoj agenciji. Prevodioci za danski jezik su uvek tu da prevod urade profesionalno i kvalitetno, da svojim potpisom i pečatom garantuju vernost originalu, bez ikakvih promena činjenica.

U skladu sa vašim potrebama, prevodioci za danski jezik, koji su članovi našega tima, prevešće vam stručne tekstove iz raznih oblasti tehnike, prirodnih i društvenih nauka, sa danskog na srpski jezik, ili sa srpskog na danski. Spremni su da prevedu tehnička uputstva za upotrebu i održavanje, tehničku dokumentaciju, specifikacije, tehničke zadatke i projektne zahteve, tehnološke procese iz raznih oblasti proizvodnje. Možete nam poslati i tekstove iz medicine, farmacije, veterine, naši prevodioci imaju iskustva u tim oblastima, a imamo i stručnjake iz raznih oblasti nauke i tehnike koji nam pomažu u lektorisanju stručnih tekstova i usaglašavanju terminologije.

Pošaljite nam tekst - procena teksta je besplatna, mi ćemo vam poslati neobavezujuću ponudu za prevod, na osnovu postojećih kriterijuma za određivanje cene.

Studentima dajemo poseban popust. Za veći broj strana, popust može biti i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP