sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za holandski jezik

Prevodilačka agencija Multiprevodi nudi Vam usluge prevođenja sa holandskog i na holandski jezik, sa overom sudskog prevodioca/tumača ili bez nje. Sa overom se najčešće prevode lični dokumenti različitog tipa. To mogu biti pasoši i lične karte, vozačke dozvole, dokumenti o završenom školovanju, ponekad se traže overe i za licence, medicinske izveštaje i sličnu dokumentaciju.

Nudimo Vam kvalitetan prevod sa holandskog i na holandski jezik za stručne tekstove iz različitih oblasti. Prevodioci našeg tima veoma kvalitetno će za Vas prevesti tehničku dokumentaciju, bilo da su to uputstva za upotrebu ili opravku, tehničke specifikacije, softverska dokumentacija, tehnička uputstva i projektni zadaci iz oblasti građevine, arhitekture, mašinstva, elektrotehnike, elektronike. Ukoliko su tekstovi obimni i ako Vam je potreban prevod u što kraćem vremenskom roku, angažovaćemo tim prevodilaca uz obaveznu korekturu na kraju, što će obezbediti ujednačavanje terminologije i prevod visokog kvaliteta. Našem timu pripadaju prevodioci koji se ovim poslom bave godinama i koji su specijalizovani za prevode određenih naučno-tehničkih oblasti. Zato smo u stanju da Vam pružimo veoma kvalitetne prevode naučnih radova, članaka iz naučnih časopisa, patenata i svih vrsta tehničkih tekstova.

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan prevod medicinske dokumentacije na holandski jezik ili obratno, možete nam se obratiti sa punim poverenjem. Članovi našeg tima će kvalitetno uraditi lekarske izveštaje, rezultate medicinskih ispitivanja i kada se radi o odlasku na lečenje, kao i u slučaju dolaska sa lečenja u Holandiji ili sa holandskog govornog područja. Isto tako ćete dobiti kvalitetan prevod naučnih radova, stručnih tekstova iz oblasti medicine, stomatologije, farmacije, jer u našem timu nalaze se stručnjaci koji su se niz godina bavili prevođenjem tekstova iz ovih oblasti i koji Vam mogu obezbediti prevod visokog kvaliteta. 

Osim naučnih tekstova, naš tim obezbeđuje kvalitetan prevod raznih poslovnih dokumenata, prema Vašim zahtevima i po Vašim potrebama. Počev od CV i propratnih i motivacionih pisama, preko poslovne korespodencije i ugovora, statuta ili pravilnika, propisa i odredbi, do marketinške dokumentacije (reklamni materijal, katalozi) i, uopšte, svih dokumenata koji se odnose na poslovanje u jednoj savremenoj firmi. Veoma precizno i stručno naši stručnjaci prevode i finansijsko-knjigovodstvenu dokumentaciju (bilansi stanja i uspeha, godišnji bilanski i završni računi, knjigovodstveni izveštaji i sl.), kao i tekstove iz ekonomije i bankarskog poslovanja. Za sve oblasti prirodnih i društvenih nauka, naš tim ima stručnjake koji vladaju terminologijom i određenim znanjima, jer se dugi niz godina bave prevođenjem u određenim oblastima.

Pošaljite nam tekst, procena teksta je besplatna, a mi ćemo Vam poslati neobavezujuću ponudu za prevod na osnovu postojećih kriterijuma za određivanje cene.

Studentima dajemo poseban popust. Za veći broj strana popust može biti i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP