sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za hebrejski jezik

S obzirom na to da je hebrejski jezik službeni jezik države Izrael i da je priznat kao manjinski jezik u drugim delovima sveta (npr. u Poljskoj), realno je očekivati da se mogu pojaviti potrebe za prevođenjem sa hebrejskog i na hebrejski jezik, tim pre što je ovo jezik veoma poslovnog dela sveta. Naša prevodilačka agencija Multiprevodi može da Vam obezbedi kvalitetan prevod sa ovog jezika i obrnuto.

U slučaju da Vam je potreban prevod bilo koje vrste stručnih tekstova, sa hebrejskog i na hebrejski jezik, prevodioci našeg tima će Vam pružiti kvalitetne usluge. Možete dobiti veoma kvalitetne prevode iz oblasti medicine, bilo da je reč o izveštajima sa lečenja ili o rezultatima ispitivanja potrebnim radi odlaska na lečenje. Isto tako možemo obezbediti kvalitetan prevod naučnih radova, sertifikata, licenci ne samo iz oblasti medicine, već i oblasti tehnike, prirodnih i društvenih nauka (građevina, elektrotehnika, mašinstvo, IT, a isto tako i iz oblasti prava, sociologije, istorije, lingvistike i drugih oblasti humanitarnih nauka). Ukoliko poslujete sa klijentima sa ovog govornog područja, možemo za Vas obezbediti kvalitetan prevod poslovnih ugovora, marketinškog materijala (kataloga, reklamnog materijala), kao i prevod finansijsko-knjigovodstvene dokumentacije (izvodi iz banaka, bilansi uspeha i stanja, knjigovodstveni izvodi i sl.). Naravno, poverljivost podataka iz Vaše dokumentacije je u potpunosti zagarantovana. Uz pomoć prevodioca za hebrejski jezik i drugih prevodioca našeg tima, možemo Vam obezbediti i kvalitetan prevod sa hebrejskog na bilo koji drugi svetski jezik, za koji postoji prevodilac u našem timu.

Odmah po slanju Vašeg upita, procenićemo besplatno cenu prevoda na osnovu postojećeg kriterijuma i cenovnika agencije. Procena nije obavezujuća.

Za studente smo pripremili poseban popust. On zavisi od broja strana, a za veće tekstove može biti i 30%

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP