sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za kineski jezik

Pismeno prevođenje podrazumeva prevode tekstova sa overom sudskog prevodioca/tumača, ili bez overe. Za fizička lica se uglavnom radi o prevodima ličnih dokumenata, bilo da su to identifikacioni dokumenti, kao pasoš, vozačka dozvola, ili svedočanstva o završenom školovanju i diplome, razne licence, zatim izvodi iz svih matičnih knjiga, ovlašćenja, punomoćja, potvrde o neosuđivanju, testamenti i slično. Prevedeni dokument maksimalno čuva formu originala. On se štampa i povezuje sa skeniranom kopijom, koju ste nam poslali, a vi, prilikom preuzimanja, donosite originalni dokument radi kontrole. Potpisom i pečatom sudski prevodilac garantuje da je prevod veran originalu i da ni jedan podatak i činjenica iz originala nisu izmenjeni.

Za pravna lica to su prevodi raznih poslovnih dokumenata, od poslovne korespodencije, do prevoda pravilnika, statuta, izvoda iz APR, raznih finansijskih, bankarskih, knjigovodstvenih dokumenata, sa kojima se svakodnevno sreće svaka firma. Po potrebi, na vaš zahtev, sve ove dokumente posle prevoda može da oevri sudski prevodilac i za njihovu tačnost i vernost originalu garantuje svojim potpisom i pečatom.

Osim prevoda sa overom tumača, pismeno, bez overe, možemo za vas prevesti sa kineskog i za kineski jezik naučne i popularne članke, medicinsku dokumentaciju, kao i stručne tekstove iz oblasti medicine i farmacije, rezultate lečenja i medicinskih ispitivanja, medicinske izveštaje,ukoliko vam je potrebno, ukoliko od vas to traže, takve prevode možemo vam i overiti. Možemo vam kvalitetno prevesti tehničke tekstove, iz oblasti arhitekture, građevine, mašinstva, elektrotehnike, informacionih tehnologija.

Članovi našeg tima sa kineskog i na kineski mogu da prevedu reklamne i marketinške tekstove iz različitih oblasti, kataloge, reklame, flajere. Možete nam se obratiti i za prevod raznih finansijsko knjigovodstvenih tekstova, kao i tekstova iz oblasti trgovine i bankarstva, finansija i knjigovodstva.

Potrebno je da nam pošaljete vaš tekst – elektronskom poštom, preko upita, možete ga doneti i lično, u našu kancelariju. Procena je neobavezujuća, reći ćemo vam cenu, prema našim kriterijumima i cenovniku. Za studente imamo popust, koji, u zavisnosti od broja strana, može biti i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP