sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za ukrajinski jezik

S obzirom da dosta naših sugrađana živi i radi na teritoriji Ukrajine, postoji ne tako mala potreba za prevođenjem sa ukrajinskog i na ukrajinski jezik. Najviše nam se traži prevod sa overom sudskog tumača, to su uglavnom lična dokumenta, kao pasoši, diplome, svedočanstva, lekarski nalazi, ugovori o kupovini-prodaji nepokretnosti i sl. Za pravna lica se najviše prevodi tenderska dokumentacija, razni pravni dokumenti, kao što su ugovori, punomoćja, ovlašćenja, poslovna korespodencija, poslovnici i statuti, i druga pravno poslovna dokumentacija.

Prevodioci našeg tima će vam pružiti kvalitetan prevod iz raznih oblasti tehnike, nauke, prava, ekonomije, finansija ili bankarskog poslovanja, marketinškog materijala, kao što su katalozi i razni informativni i reklamni materijali.

Naš tim za ukrajinski jezik prevešće vam potrebnu poslovnu dokumentaciju, počev od CV, propratnih i motivacionih pisama, ukoliko tražite posao ili mesto za stručno usavršavanje na ukrajinskom govornom području. Bavimo se prevođenjem tekstova iz oblasti bankarskog poslovanja, finansija (bilansi stanja i uspeha, izveštaji o finasijskom poslovanju), a obezbedićemo vam, sa overom ili bez nje, kvalitetan prevod medicinske dokumentacije, sa overom sudskog tumača, ili bez nje.

Potrebno je da nam pošaljete vaš tekst, putem elektronske pošte ili priložene forme, a mi ćemo besplatno uraditi procenu i reći vam cenu, u skladu sa našim pravilnikom i cenovnikom.

Posebno smo obezbedili popust za studente. U zavisnosti od broja strana, on može dostići i 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP