sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za ruski jezik

U agenciji Multiprevodi imamo tim iskusnih i stručnih profesionalaca koji će vam prevesti sa ruskog i na ruski jezik tekstove iz raznih oblasti, izuzetno kvalitetno. Dovoljno je reći da i za prevođenje sa ruskog i na ruskim za našu agenciju rade prevodioci čiji je maternji jezik srpski, odnosno ruski, tako da su svi prevodi ili direktno prevedeni ili lektorisani od strane govornika-nosioca jezika.

Pismeno prevođenje obuhvata prevode sudskog prevodioca/tumača i prevode za koje nije potrebna njegova overa.

Prevodi sa overom sudskog prevodioca tumača se rade i za fizička i za pravna lica. Za fizička lica se obično radi o prevođenju ličnih dokumenata kao što su pasoči, sertifikati o završenom školovanju i diplome, razni sudski dokumenti, zatim izvodi iz svih matičnih knjiga, testamenti, kao i lekarska uverenja, rezultati potrebni za odlazak u inostranstvo na lečenje, izveštaji specijalista sa lečenja u centrima gde je govorni jezik ruski i slično. Ako vam je potreban prevod sa overom, pozovite nas, pošaljite skenirane dokumente putem elektronske pošte, tako možemo pristupiti prevođenju odmah, bez gubljenja vremena. Kada dođete po odštampani i overeni dokument, ponesite original radi posledenje provere. U skladu sa onim što od vas traži određena ustanova, za koju pripremate prevod, dobijate povezan i overen prevode i skenirane dokumente, sa potpisom i pečatom prevodica – sudskog tumača za ruski jezik.

Za pravna lica imamo bogato iskustvo u prevođenju tenderske dokumentacije, poslovne i osnivačke dokumentacije, poslovne korespodencije, zatim raznih izvoda iz APR i svega što je potrebno u svakodnevnom poslovanju jedne savremene firme. Sve više je bliske saradnje ruskih firmi sa našim firmama, tako da je prevod različite poslovne dokumentacije sve češći kod nas. Imamo dosta pismenih prevoda tenderske dokumentacije. Ukoliko u kratkom roku treba prevesti veliki broj strana, radimo timski, uz vrhunsku koordinaciju prevodilaca. Svi tekstovi se objedinjuju, terminološki ujednačavaju, lektorišu, a imamo i stručnjake iz raznih oblasti na čije konsultacije uvek možemo računati, bilo da se radi o prevodu koji se overava ili prevodu bez overe.

Naši prevodioci prevešće vam stručne tekstove iz časopisa, stručne literature, tehničku dokumentaciju raznih struka – građevine, arhitekture, mašinstva, elektrotehnike, informacionih tehnologija, tehnologije proizvodnje raznih industrijskih grana, da ne govorimo o velikom iskustvu u prevođenju svih mogućih tekstova iz oblasti savremenog poslovanja, kao što su: bankarstvo, finansije, knjigovodstvo, marketinška delatnost. Veoma brzo i kvalitetno prevešćemo za vas tehničke specifikacije, tehničke zadatke, prezentacije projekata iz svih oblasti tehnike i tehnologije, uputstva za upotrebu i održavanje, garancije i reklamacije, dobićete kvalitetne i precizne prevode stručnih i naučnih tekstova iz svih oblasti prirodnih i društvenih nauka, prava i ekonomije.

Imamo stručne  prevodioce za ruski jezik i u oblasti medicine, farmacije, stomatologije, veterine. Naši stručni prevodioci imaju dugogodišnje iskustvo u prevođenju stručne literature. Sigurno će dati sve od sebe da upotrebe prave termine i maksimalno dobro vam prevedu tekst iz oblasti koja vam je potrebna. Uz to, imamo i stručnjake iz raznih oblasti koje konsultuju naši prevodioci i sa kojima dugo i kvalitetno sarađujemo. Njihova pomoć u lektorisanju stručnih tekstova je od velike pomoći i na nju se uvek možemo osloniti.

Pošaljite nam tekst – elektronskom poštom ili upitom, donestite ga u našu kancelariju. Procena koju ćemo vam dati nije obavezujuća. Reći ćemo vam kolika je cena, u skladu sa našim pravilima i cenovnikom. Imamo i specijalni popust za studente, u zavisnosti od broja strana - i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP