sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za nemački jezik

U našoj agenciji Multiprevodi pismeno prevođenje podrazumeva pismene prevode tekstova sa overom i bez overe sudskog prevodioca/tumača.

Za Vaše potrebe prevodimo sa nemačkog jezika i na nemački jezik stručne tekstove, naučne radove, članke iz stručnih časopisa, iz oblasti prirodnih i društvenih nauka. Tim naših prevodilaca ima dugogodišnje iskustvo u prevođenju stručne literature. Imamo velikog iskustva sa prevođenjem tehničke dokumentacije – tehnička uputstva za upotrebu i održavanje i opravku, tehničke specifikacije, tehnički i projektni zadaci iz raznih oblasti tehnike i tehnologije (mašinstvo, elektrotehnika, građevinarstvo i arhitektura, elektronika i informacione tehnologije itd.), tako da nemački jezik, kao jezik tehnike u ovoj oblasti pruža veliku količinu materijala za prevod.

Veoma smo iskusni u prevođenju literature iz oblasti  medicine, farmacije, stomatologije. Spremni smo da kvalitetno prevedemo vašu medicinsku dokumentaciju, za eventualno lečenje, kao i prevod izveštaja lekara, rezultata ispitivanja, otpusnih listi sa epikrizama is slične dokumentacije. Imamo stručnjake koji niz godina rade prevode iz ove oblasti i koji za terminologiju i eventualne nejasnoće imaju pouzdane konsultante za ove oblasti.

Sa velikim iskustvom i znanjem prevodimo sa nemačkog i na nemački jezik poslovnu dokumentaciju, iz oblasti bankarstva, finansija i knjigovodstva. U našem timu imamo prevodioce koji brzo i precizno prevode razne tipove finansijskih dokumenata, izveštaje, bilanse, knjigovodstvene izveštaje i slično.

Takođe sa nemačkog jezika na srpski i obrnuto prevodimo i PR tekstove, ali i plakate, flajere, reklamne letke, te sadržaje kataloga usluga i proizvoda, odnosno brošura, to jest sve vrste reklamnih materijala. Ovaj segment prevođenja je posebno kompleksan, jer iziskuje veoma dobro poznavanje jezika, kako bi se reklamna poruka na pravi način prenela, pa je upravo zato vrlo važno da se prevodi ovakvih sadržaja prepuste profesionalcima, koji će se kada je potrebno, na adekvatan način konsultovati sa stručnjacima.

Potrebno je da nam pošaljete svoj tekst – elektronskom poštom, preko upita, možete ga doneti i lično, u našu kancelariju. Procena je neobavezujuća, reći ćemo Vam cenu, prema našim kriterijumima i cenovniku. Za studente imamo popust, koji, u zavisnosti od broja strana, može biti i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP