sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Pismeno prevođenje za francuski jezik

Prevodilačka agencija Multiprevodi nudi usluge prevođenja sa francuskog i na francuski jezik, bez overe ili sa overom sudskog prevodioca / tumača za francuski jezik.
Klijenti se najčešće obraćaju sa molbom za prevod ličnih dokumenata (pasoša, ličnih karti, izvoda iz raznih matičnih knjiga), sertifikata o završenom školovanju, lekarskih uverenja, dijagnoza i medicinskih rezultata.

Sa uspehom prevodimo tehničku dokumentaciju, stručne tekstove iz raznih oblasti prirodnih i društvenih nauka, tekstove iz oblasti prava, ekonomije, bankarstva i finansija. Možemo se pohvaliti visokom preciznošću i kvalitetom naših stručnih prevoda, jer naši prevodioci imaju dovoljno iskustva i znanja kako bi brzo, tačno i konkretno preveli tekstove iz različitih oblasti tehnike, koja obuhvata softversku dokumentaciju, upute za upotrebu raznih uređaja i mašina, prevode dokumentacije iz oblasti arhitekture i građevine, mašinstva i elektrotehnike, elektronike, tehničke specifikacije, tehnička uputstva i tehničke zadatke, uputstva za opravku i održavanje uređaja i slično.

Isto tako, prevodimo i tekstove iz oblasti medicine i farmacije, jer sarađujemo sa prevodiocima koji se niz godina bave tekstovima iz ovih oblasti, pa zato sa velikom tačnošću i visokim kvalitetom prevodimo medicinske nalaze, dijagnoze, lekarske izveštaje i otpusne liste sa epikrizama za osobe koje su lečene u inostranstvu ili se spremaju za lečenje u instranstvu. Takođe sa uspehom prevodimo tekstove iz oblasti farmacije, koja iziskuje precizan prevod, a odlikuje je specifična terminologija.

Vršimo prevođenje naučnih radova, stručnih tekstova, patenata i naučnih istraživanja sa srpskog na francuski i obrnuto, u skladu sa Vašim potrebama. Prevodimo i stručne tekstove iz oblasti prirodnih i društvenih nauka.

Prevodimo različitu poslovnu dokumentaciju, u skladu sa Vašim zahtevima: od CV, propratnih i motivacionih pisama, do pravno-ekonomske poslovne dokumentacije i finansijske dokumentacije svih vrsta (od kataloga i brošura, preko ugovora i ovlašćenja, punomoćja, pravilnika i drugih pravnih dokumenata u vezi sa poslovanjem, do finansijskih dokumenata, kao što su finansijski izveštaji, bilansi stanja i uspeha, knjigovodstvena dokumentacija), kao i dokumenata koja ovde nisu pomenuta, a tiču se savremenog poslovanja jedne kompanije.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP