sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za arapski jezik

Kada je u pitanju prevod na arapski jezik i sa arapskog jezika sa overom sudskog tumača, najčešće prevodimo diplome, dodatak diplomi, izvode iz matičnih knjiga, kao i revizorske izveštaje, bilanse stanja/uspeha, ugovore, rešenja, izvode i tužbe,  takođe i prevode tehničke dokumentacije.

Ukoliko se sklapa brak, gde je neko od supružnika ili kumova maternji govornik arapskog  jezika, pozovite nas i naš sudski prevodilac će biti uz Vas na jednom od najlepših životnih događaja.
Prilikom osnivanja firme, gde je jedan od osnivača ili suvlasnika firme maternji govornik arapskog jezika, biće Vam potreban sudski prevodilac za arapski jezik kod notara ili u državnoj ustanovi. Sudski prevodilac  svojim  pečatom i potpisom garantuje da je ceo sadržaj u potpunosti preveden.

Ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog prevodioca, potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument, kako bismo mogli odmah da započnemo sa prevođenjem, a prilikom preuzimanja PREVODA da dostavite original na uvid. Ukoliko niste u Beogradu ili niste u mogućnosti da  preuzmete prevod u našoj kancelariji, prevod Vam možemo poslati kurirskom službom danas za danas ili danas za sutra.

Za iznose preko 5.000 dinara, slanje kurirskom službom je besplatno, ukoliko je porudžbina manja, cena dostave danas za sutra je 180 dinara, a cena dostave danas za danas 250 dinara. Mi kao prevodilačka agencija ne možemo garantovati vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u Poštu Srbije.


  • pismeno prevođenje sa arapskog jezika
  • pismeno prevođenje na arapski jezik
  • prevođenje sa arapskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na arapski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa arapskog jezika
  • usmeno prevođenje na arapski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa arapskog ili na arapski jezik ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP