sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za grčki jezik

Overeni prevod sudskog prevodioca/tumača za grčki jezik radi se za fizička i pravna lica. Fizička lica uglavnom traže prevod dokumenata kao što su pasoši, lične karte, vozačke dozvole, razna ovlašćenja i punomoćja, potvrde o nekažnjavanju, izvod iz svih matičnih knjiga, testamenti i sl, a pravna lica izvode i rešenja o registraciji firme, izvodi iz Agencije za privredne registre, tenderska dokumentacija, razni ugovori, poslovna prepiska i sve što čini poslovanje jedne savremene firme.

Posao sudskog tumača podrazumeva i izlazak na teren – prilikom venčanja, odlaska kod notara radi overe raznih ugovora o kupovini-prodaji nepokretne i pokretne imovine, davanja ovlašćenja i punomoćja, u opštini ili sudu. Osim usmenog prevođenja, naš sudski prevodilac/tumač će i pismeno prevesti i sva dokumenta koja su potrebna,  a svečani događaj venčanja, kada je jedan od mladenaca maternji govornik grčkog jezika, prevodiće u potpunosti.

Da bismo što pre preveli i overili vaše dokumente sa grčkog ili na grčki jezik, pošaljite ih skenirane, elektronski. Prilikom uručivanja prevoda u našoj kancelariji, donećete nam, radi poređenja, originalni dokument na uvid. Ukoliko ne možete da uzmete preveden i overen dokument u našoj kancelariji jer ste sprečeni ili niste u Beogradu, poslaćemo vam ga ekspresnom poštom danas za danas ili danas za sutra. Za iznose preko 5 000,00 RSD, slanje kurirskom službom je besplatno; ukoliko je reč o manjem prevodu, slanje danas za danas je po ceni od 250 RSD, a danas za sutra – 180 RSD. Kao prevodilačka agencija, ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u PTT Srbije, ali ćemo sa svoje strane učiniti sve da sam prevod bude urađen u što kraćem vremenskom periodu, maksimalno kvalitetno.


Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP