sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za albanski jezik

Svi prevodi sa overom sudskog prevodioca za albanski jezik, kao što su izvodi iz matičnih knjiga (rođenih, venčanih, umrlih), uverenja (o državljanstvu, nekažnjavanju, neosuđivanosti), pasoši, lične karte, vozačke dozvole i ostala tipska dokumenta, mogu Vam biti urađeni u roku od 1 do 2 dana. Prevod po Vašem zahtevu uvezujemo sa kopijom ili originalom, u zavisnosti od zahteva ustanove kojoj predajete prevedena dokumenta.

Naši koordinatori, zajedno sa prevodiocima, izaći će Vam u susret oko bilo koje vrste dokumenta i rokova.

U veoma kratkom roku možemo da Vam prevedemo veliki broj strana, zahvaljujući dobro organizovanom timu prevodilaca. Prevode, koji se rade u tako kratkom roku i koje radi više prevodilaca, pre isporuke lektorišemo, kako bi prevod bio zadovoljavajućeg kvaliteta i ujednačene terminologije.

Ukoliko se sklapa brak, gde je neko od supružnika ili kumova maternji govornik albanskog jezika, pozovite nas i naš sudski prevodilac će biti uz Vas na jednom od najlepših životnih događaja. Ukoliko je neko od osnivača firme u Srbiji albanski državljanin, potrebno je da prilikom otvaranja firme i ostalih izmena u firmi kod notara prisustvuje sudski prevodilac za albanski jezik, koji svojim pečatom i potpisom garantuje da je ceo sadržaj u potpunosti preveden.

Ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog prevodioca, potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument, kako bismo mogli odmah da započnemo sa prevođenjem, a prilikom preuzimanja PREVODA da dostavite original na uvid. Ukoliko niste u Beogradu ili niste u mogućnosti da  preuzmete prevod u našoj kancelariji, prevod Vam možemo poslati kurirskom službom danas za danas ili danas za sutra.

Za iznose preko 5.000 dinara slanje kurirskom službom je besplatno, a ukoliko je porudžbina manja, cena isporuke danas za sutra je 180 dinara, a cena dostave danas za danas 250 dinara. Mi kao prevodilačka agencija ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u Poštu Srbije.


  • pismeno prevođenje sa albanskog jezika
  • pismeno prevođenje na albanski jezik
  • prevođenje sa albanskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na albanski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa albanskog jezika
  • usmeno prevođenje na albanski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa albanskog ili na albanski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP