sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za kineski jezik

Naša agencija Multiprevodi može vam pružiti usluge prevođenja sa overom sudskog tumača za kineski jezik. Ove usluge se pružaju u smislu prevođenja i overe dokumenata, kao i izlaskom sudskog prevodioca na teren – na venčanja, na kojima je jedan od mladenaca kineski državljanin, odlaskom kod notara, na sud, u opštinu, gde god je potrebo da se prevodi da biste mogli da obavite svoje administrativne poslove.

Prevodi dokumenata sa overom se obično rade za fizička i pravna lica. Za fizička su to overe raznih ličnih dokumenata kao što su pasoš, vozačka dozvola, ili svedočanstva o završenom školovanju i diplome, razne licence, zatim izvodi iz svih matičnih knjiga, ovlašćenja, punomoćja, potvrde o neosuđivanju, testamenti i slično. Potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument putem elektronske pošte ili upita, a mi ćemo odmah početi sa radom. Prevedeni dokument maksimalno čuva formu originala. On se štampa i povezuje sa skeniranom kopijom, koju ste nam poslali, a vi, prilikom preuzimanja, donosite originalni dokument radi kontrole. Potpisom i pečatom sudski prevodilac garantuje da je prevod veran originalu i da nije jedan podatak i činjenica iz originala nije izmenjena.

Za pravna lica to su prevodi raznih poslovnih dokumenata, od poslovne korespodencije, do prevoda pravilnika, statuta, izvoda iz APR, raznih finansijskih, bankarskih, knjigovodstvenih dokumenata, sa kojima se svakodnevno sreće svaka firma. Po potrebi, na vaš zahtev, sve ove dokumente posle prevoda overava sudski prevodilac i za njihovu tačnost i vernost originalu garantuje svojim potpisom i pečatom.

Izlazak na teren pri venčanju podrazumeva prevođenje celog čina venčanja, komunikaciju matičara i mladenaca, kao i pismeno prevođenje dokumenata sa overom, tokom pripreme za venčanje, kao i izvoda iz matične knjige venčanih, posle samog događaja. Izlazak na teren kod notara takođe podrazumeva prevođenje dokumenata, usmeno i pismeno, uz kasniju overu pečatom i potpisom sudskog prevodioca. U slučaju bilo kakvog sudskog postupka, sudski prevodilac za kineski jezik prevodiće celokupnu komunikaciju u sudu, kao i dokumentaciju koja je u vezi sa datim slučajem.

Prevodilac za kineski jezik iz našeg tima uvek će biti uz vas, u svim institucijama kojima se obraćate, uvek će dati maksimum svoga znanja i veština da vam olakša svaki administrativni posao.


Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP