sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za francuski jezik

Svi prevodi za koje je potrebna overa sudskog tumača (lične karte i pasoši, vozačke dozvole, uverenja o nekažnjavanju, o sklapanju braka, ovlašćenja svih vrsta, kao i slična tipska dokumenta) mogu biti prevedeni veoma brzo, u roku od 1 do 2 dana. Na vaš zahtev prevod se uvezuje sa kopijom originala, u zavisnosti od zahteva ustanove za koju se prevodi. Naši koordinatori i prevodioci izaći će u susret u vezi sa bilo kojom vrstom dokumenata.

Zahvaljujući dobroj koordinaciji i međusobnoj saradnji tima prevodioca, u veoma kratkom roku možemo da prevedemo veliki broj strana. Pre isporuke, prevode, koje je radio tim od više prevodilaca, obavezno lektorišemo kako bi terminologija bila ujednačena i kako bi bio obezbeđen visok kvalitet prevoda.

U slučaju sklapanja braka, kada je jedan od supružnika maternji govornik francuskog, naš sudski prevodilac će biti prisutan na ovom značajnom događaju. Isto tako će prisustvovati sastancima kod notara radi potrebnih overa, potpisivanja ugovora, radi usmenog prevođenja i overavanja dokumenata posle potpisivanja, kao i u sudskim postupcima u slučaju potrebe. Pečatom i potpisom sudski prevodilac potvrđuje da je prevod u potpunosti veran originalu.

Za overeni prevod, potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument, da bismo odmah počeli sa prevođenjem, a prilikom preuzimanja prevoda, da nam dostavite original na uvid. Ukoliko niste iz Beograda ili iz drugog razloga ne možete da preuzmete prevod u našoj kancelariji, poslaćemo ga kurirskom službom – danas za danas ili danas za sutra.
Za iznose preko 5 000,00 RSD slanje kurirskom službom je besplatno; ukoliko je reč o manjem prevodu, slanje danas za danas je po ceni od 250 RSD, a danas za sutra – 180 RSD. Kao prevodilačka agencija, ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u PTT Srbije.


  • pismeno prevođenje sa francuskog jezika
  • pismeno prevođenje na francuski jezik
  • prevođenje sa francuski jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na francuski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa francuskog jezika
  • usmeno prevođenje na francuski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa francuskog ili na francuski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Procena teksta je besplatna, mi ćemo Vam poslati neobavezujuću ponudu za prevod na osnovu postojećih kriterijuma za određivanje cene.

Studentima dajemo poseban popust. Za veći broj strana, popust može biti i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP