sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za holandski jezik

Svi pismeni prevodi za koje Vam je potrebna overa sudskog prevodioca/tumača (lične karte i pasoši, vozačke dozvole, uverenja o nekažnjavanju, o sklapanju braka, ovlašćenja svih vrsta, kao i slična tipska dokumenta i izvodi iz svih matičnih knjiga, svedočanstva o završenom stepenu školovanja) mogu biti prevedeni veoma brzo, u roku od 1-2 dana. Ukoliko je potreban hitan prevod, možete nam se obratititi telefonom, čak i posle radnog vremena. Potrudićemo se da Vam uvek izađemo u susret.

U slučaju sklapanja braka, kada je jedan maternji govornik holandskog, naš prevodilac će doći da usmeno prevodi tokom ovog svečanog čina, a posle toga će brzo i kvalitetno prevesti i overiti potrebna dokumenta. Isto tako će biti i u slučaju overa kod notara, u slučaju kupovine-prodaje nepokretnosti, kao i na sudu, u svim prilikama, kada je potrebno  tokom svih sudskih postupaka.

Za overeni prevod potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument da bismo odmah počeli sa prevođenjem, a prilikom preuzimanja prevoda, potrebno je da nam date na uvid i originalni dokument. Ukoliko niste iz Beograda, ako iz bilo kog drugog razloga ne možete da preuzmete prevod u našoj kancelariji, poslaćemo ga kurirskom službom – danas za danas ili danas za sutra.

Za iznose preko 5 000,00 RSD slanje kurirskom službom je besplatno; ukoliko je reč o manjem prevodu, slanje danas za danas je po ceni od 250 RSD, a danas za sutra – 180 RSD. Kao prevodilačka agencija ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u PTT Srbije, ali ćemo sa svoje strane učiniti sve da sam prevod bude urađen u što kraćem vremenskom periodu maksimalno kvalitetno.


  •  pismeno prevođenje sa holandski jezika
  • pismeno prevođenje na holandski jezik
  • prevođenje sa holandskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na holandski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa holandskog jezika
  • usmeno prevođenje na holandski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa holandskog ili na holandski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP