sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za češki jezik

Naša agencija, koja je uvek u toku sa savremenim dešavanjima i potrebama na tržištu, upravo zbog toga uvrstila je usluge prevođenja sa češkog jezika na srpski i sa srpskog na češki jezik u svoju ponudu. Važno je napomenuti da možemo obezbediti i prevod sa pečatom sudskog prevodioca. Poznat nam je podatak da je studiranje u Češkoj republici potpuno besplatno kako za državljane Češke, tako i za strane državljane i to za sve nivoe studija. Takođe, ambasada Češke u Srbiji svake godine daje određeni broj stipendija za studiranje na engleskom jeziku u Češkoj na prestižnim univerzitetima među koje spada i Karlov univerzitet u Pragu, najstarija visokoškolska ustanova u Srednjoj Evropi. Pri konkurisanju za stipendije i upisu na univerzitete u Češkoj neophodno je dostaviti overene prevode sudskog prevodioca  školskih odnosno fakultetskih dokumenta (svedočanstva, diplome, uverenja o položenim ispitima i ostala dokumenta), kao i ličnih dokumenta (pasoš, izvod iz matične knjige rođenih, potvrdu o prebivalištu...) Prevode svih ovih dokumenata sa pečatom sudskog prevodioca možete uraditi u našoj agenciji, kao i prevode ostalih dokumenata koji su Vam potrebni. To uključuje i overene prevode poslovne dokumentacije, tendera, izveštaja iz Banke, ugovora, garancija, ali i projektnu i tehničku dokumentaciju.


  • pismeno prevođenje sa češkog jezika
  • pismeno prevođenje na češki jezik
  • prevođenje sa češkog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na češki jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa češkog jezika
  • usmeno prevođenje na češki jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa češkog ili na češki jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP