sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za mađarski jezik

U skladu sa vašim potrebama, obezbedićemo vam prevod dokumenata sa overom sudskog prevodioca/tumača, bilo da su to pasoši, lične karte, vozačke dozvole, sve vrste ovlašćenja i punomoćja, izvodi iz svih matičnih knjiga, razni administrativni i sudski dokumenti, sa mađarskog i na mađarski jezik.

Sudski prevodilac/tumač za mađarski jezik izlazi i na teren i tokom prevoda venčanja, ili kod notara, prilikom overavanja raznih ugovora pru kupovini-prodaji, davanja punomoćja i ovlašćenja, zatim prilikom obavljanja i overavanja raznih poslova u opštini, katastru i slično. On će usmenim prevodom ispratiti ceo čin venčanja, ukoliko je jedan od mladenaca maternji govornik mađarskog jezika. On će pripremiti, prevesti i overiti svu dokumentaciju koja vam je potrebna pre dolaska na venčanje, kod notara, u opštinu, katastar ili sud.

Potrebno je da nam skenirane dokumente pošaljete putem elektronske pošte, a kada budete dolazili po prevod, ponećete sa sobom original, radi poređenja. Ako niste iz Beograda ili ne možete iz nekog razloga da lično preuzmete dokumente, poslaćemo vam ekspres poštom -  danas za danas ili danas za sutra. . Za iznose preko 5 000,00 RSD, slanje kurirskom službom je besplatno; ukoliko je reč o manjem prevodu, slanje danas za danas je po ceni od 250 RSD, a danas za sutra – 180 RSD. Kao prevodilačka agencija, ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u PTT Srbije, ali ćemo sa svoje strane učiniti sve da sam prevod bude urađen u što kraćem vremenskom periodu, maksimalno kvalitetno.

Ukoliko se radi o kraćim dokumentima, prevod možete dobiti u veoma kratkom roku, za 1-2 dana. U slučaju da vam je prevod hitno potreban, možete nam se putem telefona obratiti i posle radnog vremena i vikendom. Sigurno ćemo se potruditi da vam što pre izađemo u susret.


Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP