sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Sudski tumač za bugarski jezik

Još jedna važna stvar koja izdvaja našu agenciju je da Vam mi možemo ponuditi prevod sa bugarskog na srpski jezik ili sa srpskog na bugarski jezik sa overom sudskog tumača. Ovakav tip prevoda (overeni prevod na bugarski ili obrnuto) potreban Vam je ukoliko nosite dokumenta u ambasadu, upisujete fakultet u Bugarskoj, tražite radnu vizu ili boravak u toj zemlji. Shodno tome naša agencija može Vam ponuditi overeni prevod ličnih dokumenata (pasoša, lične karte, izvoda iz matične knjige rođenih, srednjoškolske ili fakultetske diplome, prepisa ocena, sertifikata i slično), raznih potvrda i ovlašćenja. Ukoliko bugarski državljanin stupa u brak u Srbiji ili otvara preduzeće, neophodno je prisustvo sudskog tumača kojeg Vam naša agencija može obezbediti.

Ukoliko Vam je potreban prevod sa overom sudskog prevodioca, potrebno je da nam pošaljete skenirani dokument, kako bismo mogli odmah da započnemo sa prevođenjem, a prilikom preuzimanja PREVODA dostaviti original na uvid. Ukoliko niste u Beogradu ili niste u mogućnosti da  preuzmete prevod u našoj kancelariji, prevod Vam možemo poslati kurirskom službom danas za danas ili danas za sutra.

Za iznose preko 5.000 dinara slanje kurirskom službom je besplatno, a ukoliko je porudžbina manja, cena isporuke danas za sutra je 180 dinara, a cena dostave danas za danas 250 dinara. Mi kao prevodilačka agencija ne možemo da garantujemo vreme isporuke od trenutka predaje pošiljke u Poštu Srbije.


  • pismeno prevođenje sa bugarskog  jezika
  • pismeno prevođenje na bugarski jezik
  • prevođenje sa bugarskog jezika sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • prevođenje na bugarski jezik sa overom sudskog prevodioca/tumača
  • usmeno prevođenje sa bugarskog jezika
  • usmeno prevođenje na bugarski jezik

Ukoliko imate potrebu za pismenim ili usmenim prevođenjem sa bugarskog ili na bugarski jezik, ili pak za prevođenjem sa overom sudskog tumača, obratite nam se.

Pošaljite nam tekst na besplatnu procenu, i mi ćemo Vam dati neobavezujuću ponudu za izradu prevoda na osnovu kriterijuma za određivanje cene.

Nudimo posebne popuste za studente. Za veći broj strana nudimo popuste i do 30%.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP