sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za holandski jezik

Ukoliko imate u planu konferenciju, prezentaciju, obilazak  firme ili proizvodnih objekata, možemo Vam pružiti kvalitetne usluge usmenog prevođenja na holandski jezik i obratno. Potrebno je da nam pošaljete upit i date detaljnije informacije o temi Vašeg sastanka. Mi ćemo Vam poslati iskusnog prevodioca iz naše ekipe, a on će Vam omogućiti kvalitetno i brzo sporazumevanje u skladu sa oblašću Vaše delatnosti.

Ukoliko želite da uštedite svoje vreme i novac, možete nam prepustiti organizaciju cele konferencije. Mi ćemo obezbediti za vas celokupnu opremu za simultano prevođenje (kabine, mikrofoni, slušalice, pultovi), jer sa angažovanjem našeg prevodioca dajemo popust na iznajmljivanje opreme.


Holandski jezik, koji je dobio naziv prema holandskoj regiji Holandiji, a od čijih se narečja razvio holandski književni jezik, spada u germansku grupu indoevropskih jezika. Govori se u Kraljevini Holandiji, severnom delu Belgije (jer se flamanski, po nekim lingvistima, smatra varijantom holandskog), zatim u bivšim kolonijama: Surinamu, Arubi, Holandskim antilima, Južnoafričkoj Republici. To je maternji jezik 22 miliona stanovnika, a sveukupno ga govori 28 miliona ljudi. Holandski je službeni jezik Kraljevine Holandije (koja obuhvata evropsku Holandiju, Arubu i Holandske Antile). Takođe to je jedini službeni jezik nezavisne države Surinam, koja je do 1975. bila deo Kraljevine Holandije. U Belgiji ima status jednog od tri službena jezika države, kao i službenog jezika pokrajine Flandrije. Jedan je od službenih jezika EU.

Holandski jezik spada u manje tražene jezike u našoj prevodilačkoj agenciji Multiprevodi. I pored toga, naš tim ima mogućnosti da Vam pruži veoma kvalitetne prevodilačke usluge za ovaj jezik. Iako je zahteva manje nego za druge jezike (kao na primer, engleski, nemački, francuski ili ruski), potrebe ipak postoje. Ovi prevodi čine do ___% od ukupnog obima prevoda kod nas, a naš tim ima izuzetne stručnjake za ovaj jezik.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP