sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za švedski jezik

Ako imate u planu konferenciju, prezentaciju ili sastanak, naša agencija može da Vam obezbedi kvalitetno prevođenje sa švedskog na srpski jezik i obrnuto. Ako nam pošaljete detaljnije informacije o temi Vašeg razgovora, uz popunjeni upit, poslaćemo Vam prevodioca koji će obezbediti kvalitetno i brzo sporazumevanje sa Vašim gostima.

Naša agencija pruža mogućnost iznajmljivanja kompletne opreme za simultano prevođenje. Obezbedićemo kabinu, mikrofone, slušalice, pultove. Ako pri tome angažujete i našeg prevodioca, iznajmljivanje uređaja i sama organizacija biće naš posao, a vi ćete iznajmiti opremu po povoljnijim cenama. Na taj način ćete uštedeti i novac, a i svoje dragoceno vreme.


Švedskim jezikom govori približno 9 miliona ljudi. Spada u grupu germanskih jezika, tj. u podgrupu severno germanskih jezika. Zvaničan jezik je u Švedskoj, Finskoj i Evropskoj uniji. Veoma je blizak danskom i norveškom jeziku i govornici ovih jezika se međusobno lako razumeju. Savremeni švedski jezik je stvoren kada je kralj Gustav Vasa naredio da se Biblija prevede na švedski.  Cela Biblija je prevedena 1541 godine. U 20. veku je došlo do formalne standardizacije švedskog. Trenutno se izdvajaju dva dijalekta u švedskom jeziku: u Švedskoj i Finskoj. U južnom delu Švedske jezik je podlegao jakom uticaju danskog.

Naša agencija Multiprevodi ima mogućnosti da  Vam pruži kvalitetan prevod sa švedskog jezika na srpski i obrnuto – sa srpskog na švedski. S obzirom na sve veće interesovanje za odlazak u Švedsku zbog posla, školovanja ili stručnog usavršavanja, prevođenje dokumenata sa overom sudskog prevodioca/tumača, kao i prevođenje stručnih tekstova i stručne dokumentacije prilično je zastupljeno i u našoj prevodilačkoj agenciji. S obzirom na to da se na beogradskom Filološkom fakultetu dosta dugo izučava ovaj jezik, možemo reći da postoji već iskusan tim prevodiaca koji mogu da pruže brze i kvalitetne usluge.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP