sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za ukrajinski jezik

Ako imate u planu konferenciju, prezentaciju ili sastanak, naša agencija može da vam obezbedi kvalitetno prevođenje sa ukrajinskog jezika na srpski jezik i obrnuto. Možete nam poslati što  detaljnije informacije o temi vašeg razgovora, uz popunjeni upit, poslaćemo vam prevodioca koji će vam obezbediti kvalitetno i brzo sporazumevanje sa vašim gostima na ukrajinskom jeziku.

Naša agencija vam pruža mogućnost iznajmljivanja kompletne opreme za simultano prevođenje. Obezbedićemo kabinu, mikrofone, slušalice, pultove. Ako pri tome angažujete i našeg prevodioca za ukrajinski jezik, iznajmljivanje uređaja i sama organizacija biće naš posao, a vi ćete iznajmiti opremu po povoljnijim cenama. Na taj način ćete uštedeti i novac, a i svoje dragoceno vreme.


Ukrajinski jezik je slovenski jezik koji pripada grupi istočnoslovenskih jezika. Ukrajinski je posle ruskog I poljskog treći najveći slovenski jezik. Ukrajinski je zvanični jezik u Ukrajini, gde ga govori 35 miliona ljudi kao maternji jezik. Ukrajinski jezik koristi ćirilicno pismo koje se samo u pojedinim slovima razlikuje od ruske verzije. Ukrajinski jezik se razvio iz proto - istočnoslovenskog koji se govorio u Kijevskoj Rusiji (10-13.veka). Ukrajinski se razvio krajem 18. veka iz narodnog jezika. Tada se odvojila i ukrajinska književnost. Jezički fond, struktura rečenice i izgovor su veoma slični sa drugim istočnoslovenskim jezicima. Zbog geografskog položaja, ukrajinski jezik trpi mnogo ruskog i poljskog uticaja.

Naša agencija Multiprevodi ima prevodioca i sudskog tumača za ukrajinski jezik. Možemo vam pružiti brze i kvalitetne usluge prevođenja sa ukrajinskog i na ukrajinski jezik.  Ukoliko vam je potreban prevod dokumenata, naš sudski tumač će vam ih prevesti i overiti, potvrđujući svojim potpisom i pečatom  vernost prevoda originalu. Osim za fizička lica, prevode radimo i za pravne subjekte, jer postoji ne tako mala potreba za saradnju naših i ukrajinskih firmi, pa se samim tim nameće potreba za prevođenjem i za firme, i za zaposlene u firmama.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP