sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za turski jezik

Ukoliko Vam je potrebno usmeno prevođenje, bilo simultano ili konsekutivno prevođenje, obezbedićemo Vam vrhunskog prevodioca. Sarađujemo sa najboljim prevodiocima za turski jezik  u Srbiji kako bi svaki Vaš događaj ili sastanak bio održan na najvišem nivou, a uz našu podršku.

Ukoliko Vam institucija u koju nosite prevod zahteva stavljanje Apostila, proverite da li je potrebno  da se na preveden dokument stavlja apostil ili je potrebno na originalni dokument, a zatim da se  stavlja apostil. Sve te informacije možete dobiti na sajtu ministarstva pravde ili putem telefona.

Slobodno nam pošaljite sve svoje dokumente i ne brinite ukoliko su Vaša dokumenta poverljiva - kod nas su Vaša dokumenta sigurna. Veoma vodimo računa o poverljivosti podataka i sa svim našim prevodiocima potpisujemo Ugovor o poverljivosti.


Turski jezik je turkijski jezik i zvanični jezik Turske i turskog dela Kipra. Pretpostavlja se da njime govori oko 70-75 miliona ljudi, iako tačan broj nije ustanovljen. Od 1928. godine, reformom Kemala Ataturka, turski jezik se piše turskim latiničnim pismom.

Turska nacionalna manjina je prisutna u mnogim balkanskim državama, pa je turski jezik stekao status jezika u službenoj upotrebi u pojedinim pokrajinama, gradovima i opštinama.

Srpski jezik ima veliki broj pozajmljenica iz turskog jezika, ali isto tako turski jezik je vremenom usvajao reči slovenskog porekla. Postoje i procene vezane za to koliki broj ljudi u Turskoj govori srpskim jezikom, međutim, nema preciznih podataka. Na Evropskom prvenstvu u košarci 2017. godine su dva košarkaša prve postave turske reprezentacije dala intervjue na srpskom jeziku. 

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP