sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za poljski jezik

Ukoliko su Vam potrebne usluge usmenog prevođenja sa poljskog na srpski jezik ili obratno, naša agencija Vam može obezbediti pouzdanog prevodioca koji će se uklopiti u Vaše zahteve. Usmeni prevod potreban je na konferencijama, poslovnim sastancima, priredbama i ostalim događajima na kojima se govori. U svom timu imamo prevodioce za poljski jezik koji se bave usmenim prevođenjem i imaju dugogodišnje iskustvo. Ako Vam je potreban prevodilac za usmeno prevođenje, slobodno nam se obratite i recite za kakav događaj i za koju oblast Vam je potreban prevodilac, a mi ćemo se potruditi da Vam obezbedimo prevodioca koji bi Vam najviše odgovarao.

U slučaju da Vam je potrebna pomoć u organizaciji celokupnog događaja ili pak u obezbeđivanju opreme za simultano prevođenje, naša agencija će vam rado pomoći i izaći u susret.


Poljski jezik ( język polski ili polszczyzna ) je  službeni jezik Poljske i jedan od službenih jezika Evropske unije. Poljski jezik je indoevropski jezik koji spada u zapadnoslovenske jezike. Među slovenskim jezicima zauzima drugo mesto posle ruskog jezika po broju korisnika. Procene su da ima oko 50-55 miliona govornika širom sveta. Poljski ima status manjinskog jezika u Belorusiji, Litvaniji, Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj i Ukrajini.

Ekonomski i drugi faktori uticali su na brojnu emigraciju Poljaka, tako da u drugoj ili trećoj generaciji postoji značajan broj govornika poljskog jezika i u udaljenijim zemljama - Izraelu, Australiji, Kanadi, Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, i drugim državamaa procenjuje se da trećina poljske populacije živi u dijaspori.

Kako je poljska ekonomija jedna od najbrže rastućih u Evropi, poslednjih godina u Srbiji je povećana potražnja za prevodima sa poljskog jezika. Pored toga Poljska je godinama jedna od omiljenih destinacija za  zimske odmore, a sve više postaje destinacija za privremene, povremene i sezonske poslove.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP