sudski tumac za engleski jezik

Preko

300

stalnih

klijenta

prevodilac za ruski

Odmah

na raspolaganju

224

profesionalnih

prevodioca

sudski tumac za engleski

Pristupačne

cene već od

600

dinara

sudski tumac za engleski jezik

Kod nas

su Vaši

prevodi

sigurni

sudski tumac za engleski beograd

Prevodimo

za vas već

10

godina

Pozovite nas:
+ ‎381 (65) 551 34 34

Usmeno prevođenje za italijanski jezik

Ukoliko organizujete konferenciju, sastanak ili bilo koji događaj, gde Vam je potrebna usluga usmenog prevodioca za albanski jezik, pošaljite nam upit sa detaljnijim informacijama, a mi ćemo odabrati najboljeg prevodioca za potreban događaj  za albanski jezik.

Sarađujemo isključivo sa stručnim i iskusnim prevodiocima, koji će biti na visini Vašeg zadatka i Vama od pomoći u boljem razumevanju na sastancima, konferencijama i događajima iz najrazličitijih oblasti.

Takođe u mogućnosti smo da Vam organizujemo celokupnu organizaciju događaja zajedno sa iznajmljivanjem celokupne opreme za simultano prevođenje (kabine, mikrofoni, slušalice, pultovi). Time ćete uštedeti i svoje  vreme i novac, jer prilikom angažovanja naših prevodilaca dajemo popust na iznajmljivanje opreme.


Italijanski jezik ( lingua italiana ) romanski je jezik koji govori oko 85 miliona ljudi širom sveta, uglavnom u Italiji. Druge zemlje u kojima je italijanski jezik u velikoj meri zastupljen su Švajcarska, Malta, zatim pojedini delovi okolnih zemalja – Francuska, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Grčka, ali i udaljene zemlje, kao što su Somalija, Libija, Eritreja, Sjedinjene Američke Države, Brazil, Argentina i druge.

Italijanski jezik je službeni jezik u Italiji, Vatikanu i San Marinu, kao i u određenim opštinama u zemljama u kojima živi dovoljan broj italijanskih iseljenika. Jedan je od jezika koji se sve češće uči u školama u Srbiji. Nastao je od latinskog jezika i deli mnoge jezičke crte sa španskim jezikom, ali i sa drugim jezicima romanske jezičke porodice.

Često nam se obraćaju sa upitima prevoda sa overom sudskog prevodioca na italijanski jezik. Kao i za ostale jezike, trudimo se da angažujemo uvek maternje govornike onog jezika na koji se prevodi tekst. Italijanski  jezik  po zastupljenosti zauzima 7. mesto u našoj prevodilačkoj agenciji i čini oko 11% ukupnog obima prevoda.

Takođe nudimo

Drugi jezici

Ukoliko su Vam potrebni prevodi za bilo koji strani jezik u bilo kom smeru, tu smo za Vas.

Klijenti i saradnici

China Road and Bridge Corporation
Huawei
Imlek
Ministarstvo poljoprivrede Srbije
United Nations
UNDP